Outfit

Outfit #2 – Metropolitan

Imádom Budapestet tavasszal. Minden évszakban megvan a szépsége, de nekem ilyenkor a legszebb: amikor a fák virágot bontanak, amikor az utcák egyszerre megtelnek ráérősen sétáló emberekkel, amikor a kávézók és éttermek végre megnyitják a teraszos, kiülős részeket. A Duna-partot és a hidakat pedig különösen szeretem – az Open Showroom felé tartva mindig eszembe jutnak Apukám szavai arról, hogy miért is különleges az Erzsébet híd a budapesti hidak között: mert ez az egyetlen, amelyiknek nincs pillére a vízben..:) Tudtátok ezt?

A legutóbbi outfit fotózás helyszínéül is az Erzsébet híd és Szabadság híd környékét választottuk, ami végül ideálisnak bizonyult, mert szerettük volna Budapest metropoliszi hangulatát elkapni. Az outfit kiválasztása is ennek mentén zajlott – ha van olyan ruhadarab, ami számomra a nagyvárosi nőt jelképezi, akkor az az overál: sikkes, elegáns, ugyanakkor a szabása miatt van benne egy kis vagányság is.
Az overál az egyik legjobb barátnője az alacsony termetű nőknek, így én, a magam 164 centijével jó néhány darabot magaménak tudhatok.. És hogy mi benne a trükk? Az, hogy ha tetőtől-talpig egy színt, vagy egymáshoz nagyon közeli árnyalatokat viselünk, az összhatásában egy színtömböt hoz létre, amelyet sehol nem törnek meg kontrasztos horizontális vonalak – tehát csodásan nyújtja az alakot. 😉
A navy blue-ról pedig nem győzöm hangsúlyozni, mennyire szuper szín: a lehető legjobb alternatíva a feketére, mindenkinek jól áll, és remekül kombinálható. Viseljetek sötétkéket! 🙂

A fotókat most is Patri – Kolonics Patrícia Photography – készítette, a csodás fülbevalók pedig egyedi tervezésűek és Széki Bettina – Betteebead – keze munkáját dicsérik.

 

 

 

Overál, blézer: H&M
Cipő: Tamaris
Táska: Orsay
Napszemüveg: Aboriginal
Fülbevaló: Betteebead
Fotó: Kolonics Patrícia Photography

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük