Testalkatelemzés

Nem vagyunk egyformák, mindannyian egyedi testalkattal, testarányokkal rendelkezünk. A kifogástalan megjelenés egyik kulcsa az, hogy tisztában legyünk saját adottságainkkal, hosszanti és szélességi arányainkkal, amelyek alapvetően meghatározzák, hogy milyen ruhák a legelőnyösebbek számunkra.

A testalkatelemzés és stílustanácsadás során megnézzük, hogy milyen testalkat típusba tartozol és ezt milyen fazonokkal, szabásvonalakkal tudod a legszebben kiemelni. Részletesen beszélünk arról, hogy számodra milyen az egyes ruhadarabok megfelelő hossza, milyen nyakkivágás, milyen derékmagasság az ideális neked. Megbeszéljük, hogy mire kell figyelned vásárlásnál, milyen anyagú, fazonú és mintájú ruhákat keress. Átbeszéljük a számodra legmegfelelőbb kiegészítőket, az ékszerektől kezdve a cipőkig és táskákig. Elmondom, hogy milyen alapdarabokat érdemes beszerezned mind ruhák, mind kiegészítők terén, hogy kialakíts egy jól kombinálható ruhatárat. Igény esetén tanácsot adok üzleti öltözködéssel kapcsolatban, vagy akár arra vonatkozóan, hogy egy adott eseményre milyen ruhát, kiegészítőket viselj, mit mivel kombinálj.

Hogy a továbbiakban is mindig kéznél legyen a tanácsadáson elsajátított tudás, ajándékba adok neked  egy 10.000 Ft értékű, 15 oldalas testalkat e-könyvet, amely tartalmazza a testalkatod részletes ismertetését, a számodra előnyös és előnytelen fazonok, szabásvonalak képekkel illusztrált leírását, valamint a számodra megfelelő alapdarabokat, mintákat és anyagokat.

A szolgáltatás időtartama: kb. 1,5 óra
A szolgáltatás ára: 25.000 Ft