Színtanácsadás

A színtanácsadás során az arcod közelébe helyezett színkendők segítségével megállapítjuk, hogy milyen évszaktípusba tartozol. Megnézzük, melyek azok a színek, amelyek kiemelik a természetes adottságaidat, harmonizálnak a bőröd, a hajad és a szemed tónusaival, amiktől igazán él és üde az arcod és a tekinteted.

Amennyiben hajszínváltásban gondolkodsz, javaslatot teszek a számodra leginkább megfelelő árnyalatokat illetően, valamint tanácsot kapsz arra vonatkozóan is, hogy ékszerek és kiegészítők terén milyen színekben érdemes gondolkodnod.

A jó színek sminkben is fontos részét képezik a megjelenésünknek: a színkendőzés után mutatok neked olyan rúzs- és pirosító árnyalatokat, amelyek szinte biztosan harmonizálnak a színtípusoddal. Ezeket ott, a tanácsadás helyszínén ki is próbálhatod, hogy gyakorlatban is lásd, milyen hatással vannak a megfelelő árnyalatok az arcodra.

Mit kapsz egy színtanácsadáson? 

  • Színtípus elemzés közel 120 különböző árnyalatú színkendő segítségével
  • Részletes színtípus ismertetés, színkombinációk átbeszélése, valamint azt is megbeszéljük, hogyan viseld azokat a színeket, amelyek esetleg nincsenek a palettádon.
  • Kiegészítők és hajszínek átbeszélése
  • Rúzspróba – közel 60 rúzs árnyalat közül megkeressük azokat, amelyek számodra a legmegfelelőbbek
  • Pirosító próba 
  • Egyedi színkártya a számodra legmegfelelőbb színekkel
  • Hogy a továbbiakban is mindig kéznél legyen a tanácsadáson elsajátított tudás, ajándékba adok neked egy 15.000 Ft értékű, 25 oldalas színtípus e-könyvet, ami tartalmazza a színtípusod részletes leírását, színkombinációkat és színharmóniákat, hajszín- valamint kiegészítő árnyalatokat, és részletes sminktermék ajánlót konkrét márkákkal..

A színtanácsadás után sem engedem el a kezed: tagságot biztosítok neked True Colours Stílustippek nevű zárt facebook csoportomban, ahol nem csak tőlem, de a True Colours közösség többi tagjától is segítséget, visszajelzést kaphatsz ha bármilyen kérdésed felmerül.

Fontos, hogy a színtípus elemzést kizárólag természetes fényben végzem, ezért az időpont egyeztetésnél ezt mindenképpen figyelembe kell vennünk, a téli időszakban pedig legkésőbb délután 14:30-kor tudunk kezdeni, hogy mindenképpen megfelelőek legyenek a fények.

A szolgáltatás időtartama: 1,5-2 óra
A szolgáltatás ára: 35.000 Ft