Rólam mondták

” Ha jól emlékszem májusban jártam nálad, tehát kicsivel több mint fél éve. Ez az élmény pedig az idei évemben az egyik legmeghatározóbb pont volt, és egy elég erőteljes katalizátor.
Elkezdtem hordani a színeim, kiselejtezni a ruhatáram, új ruhákat vásárolni… Soha nem éreztem még ennyire jól magam a bőrömben és elképesztően sok bókot kapok a külsőmet illetően. Szóval most életemben először úgy érzem, hogy ehhez is kezd meglenni az alapom, tudásom, és önbizalmam, hogy a belső állapotokat végre a külsőm is tükrözze. És ha így haladok nem csak a szín palettámra, hanem rám is lehet mondani, hogy egy igazi díva. Szóval egy szónak is száz a vége, nagyon nagyon szeretném megköszönni a munkádat és azt amit csinálsz!”

– Gabriella

“Kedves Gina! Végtelenül hálás vagyok, azért az érzésért, amit a színtanácsadás óta rendszeresen átélek, amikor a színeimben öltözök. Idegen nők megdicsérnek, még az irigyeim is megjegyzik, hogy jól nézek ki. Mindenkinek ajánlom, aki magabiztosságra vágyik. Ma sárga feketébe öltöztem, vörös rúzzsal!” 
– Erika

“Néha egyszerűen muszáj újra megköszönjem a tanácsokat és az önbizalomtuningot. Élvezetesebb lett azóta vásárolni (néha már nem bírom visszafogni magam, hogy jó, most már ne vegyek több ruhát… és azt veszem észre, hogy már este kitalálom a másnapi szettemet, bátrabban variálom a színeket, és igyekszem az arcom közelébe a saját színeimből választani. Emlékszel mennyire meglepett, hogy nyár lettem? Na, azóta imádom a pasztelles színeket.”
Andrea

“Ebben a mai rohanó világban pont az “énidő” hiányzik. Olyan pár perc vagy óra ami az önmegismeréshez viszi közelebb az embert. Szükséges ez testileg lelkileg, hogy harmóniában éljünk magunkkal. És mindenki észre veszi a változást. Én nem csak ajánlom, hanem kötelezővé tenném!!! “
– Noémi

“Nagyon élveztem a színtanácsadást, szuper tippeket kaptam és nagy felismeréseket. Ismerni a színtípusodat igazi “fegyver”, Gina csodálatos munkát végez, nagyon ajánlom mindenkinek. “

” Bevallom, annyira fellelkesültem az eredménytől és a sok újdonságtól, amire Gina rámutatott, hogy legszívesebben már aznap elrohantam volna beávásárolni néhány új ruhát… Mindenkinek ajánlom, hogy egyszer az életben szánjon rá egy kis időt és pénzt, hogy részt vegyen egy profi tanácsadáson, hiszen ez nem csak a megjelenésünkön és közérzetünkön dobhat sokat, de nagyon előnyös lehet akár azok számára is, akik a munkahelyükön vagy üzleti tárgyalásokon szeretnék a legjobb formájukat hozni, amihez a megjelenés és kisugárzás is hozzá tartozik.”
Cseh-Mátéfi Dalma, a Csipkelány blog szerzője

“A tanácsadáson töltött idő nem csak egy hasznos és különleges kaland volt  a számomra, hanem felért egy önismereti és önbizalom tréninggel is, hiszen olyan dolgokat tudtam meg magamról, amelyekre lehet, hogy önállóan sohasem jövök rá. (…) Az én esetemben nagyon is igaz, hogy egy viselt ruhadarab nem csak a megjelenésemet, hanem az önbizalmamat is nagyon meg tudja dobni, így Georgina tanácsait követve tudatosan fogom alakítani a ruhatáramat ezentúl. Látványos a változás az új színekben és darabokban, ezért mindenképpen szem előtt tartom a tanultakat.”
– Wéner-Kovács Fanni, az Anyabőrben blog szerzője

“Ginát azért kerestem fel, mert mindig is bátortalan voltam a ruha színválasztásban. A fekete-szürke-kék-fehér négyes bűvköréből nem nagyon tudtam és akartam szabadulni. Biztonsági játékos voltam. Gina megerősítette bennem, hogy nem járok tévúton a jelenlegi ruha színhasználatommal, mely passzol a típusomhoz, mindemellett mutatott jó pár olyan színt és színkombinációt is amely bátrabb döntésekre fog sarkallni a jövőben. A kis színsegédlettel amit tőle kaptam sokkal magabiztosabban és bátrabban fogok magamnak ruhát és színeket választani. Mindenkinek ajánlom, férfitársaimnak főleg! Köszi Gina, hogy segítettél!”
– Viktor

“…lehetne a sort folytatni, hogy miért jó az, ha megismered saját magad, magadban a szépet… És ugye mindezt Te segítesz is megtalálni. Na de, ha még vásárolni is elmegyünk, onnantól a minden nap kb. fél órával és egy feszkóval kevesebb reggeli készülődés. 1 perc alatt kiveszek BÁRMIT, ahhoz PASSZOL a másik BÁRMI, és mindben JÓL IS FOGOM ÉREZNI magam!”
– Pölös Zsófia, Pilates&More