Outfit

Outfit #9 – Szevasz Tavasz!

Elmondani sem tudom, mennyire vártam idén a tavaszt. Egyébként is nagy tavaszimádó vagyok, de idén valamiért nagyon korán elkezdtem türelmetlenkedni és alig vártam, hogy végre jobb idő legyen. Nekem a tavasz egyet jelent a világos színekkel – a fekete cipőket ilyenkor már látni sem szeretem – egyedül a kedvenc fekete bőrdzsekimnek van állandó, megingathatatlan helye a ruhatáramban minden évszakban. A fazonja számomra ideális – rövid állású, ezért előnyös helyen “vág el” és kiegyensúlyozza az arányaimat – a kis fodrokat pedig imádom rajta.

A csipkét és a bőrt mindig is szerettem együtt hordani, nagyon szépen ellensúlyozzák egymást: a bőrt lágyítja kicsit a csipke, a csipke romantikusságába viszont visz egy vagány csavart a bőrdzseki. A szett színfoltja a vanília sárga nadrág és a korall fülbevaló – az előbbi, habár nem kifejezetten az én színem, arctól távol abszolút belefér, az utóbbi viszont az egyik legjobb árnyalat nekem, és habár viszonylag kis felület, nagyon fel tudja dobni a semlegesebb színű összeállításokat is.

A fotózás helyszínéül az Andrássy utat választottuk: a maga nyüzsgő, színes és gyönyörű, nagyvárosi mivoltában a naplemente előtti utolsó órában elképesztően jó hangulata volt – remélem, ezt a képek is átadják. 😉

Fotó: Kolonics Patrícia https://kolonicspatricia.com/
Dzseki: Mohito
Felső: H&M
Nadrág: Stradivarius
Fülbevaló: Bijou BrigitteVélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük