Hasznos tippek

Így viseld 2019 trendszínét, a Living Coralt – tippek minden színtípusnak

Habár még nincs vége 2018-nak, a divatvilág már egy ideje a 2019-es tavaszi/nyári trendeken pörög. A Pantone intézet minden évben meghatározza az adott év trendszínét, ami 2019-ben a Living Coral – éljenek a tavasz típusok!

Mivel jó eséllyel a tavaszi szezonban elárasztja az üzleteket ez a gyönyörű meleg és élénk szín, úgy gondoltam, jól jön egy kis útmutató, hogyan is viseljük – tartozzunk akár a tavaszba, akár a többi évszaktípusba. Nézzük először 2019 kegyeltjeit, a tavaszokat!

SZEREZZ BE EGY BLÉZERT 

Mégpedig azért, mert így rengeteg mindennel fel tudod majd venni, legyen szó elegáns, vagy akár laza farmeres szettről. Egy csinos blézer mindig jól jön, különösen tavasszal – ebben az árnyalatban pedig igazi színvitaminként tud feldobni minden szettet.

VISELD ÉKSZERKÉNT
Tavaszként bátran viselhetjük az arcunk közelében ezt a színt, akár egy feltűnő fülbevaló vagy egy statement nyaklánc formájában, de hangsúlyos karkötőként, karperecként is üde színfoltja lesz az összeállításunknak.

KOMBINÁLD TÜRKIZZEL
Szerény véleményem szerint az egyik legütősebb színpárosítás, amiben a tavasz típusok tündökölhetnek, a korall és a türkiz. Ez a két szín csodásan működik külön-külön is, de együtt viselve szinte kirobbanóan üde és vidám összhatást hoz.

…ÉS MI A HELYZET A TÖBBI SZÍNTÍPUSSAL? 

Nekik sem kell lemondaniuk 2019 trendszínéről, csak okosan, lehetőleg arctól távol kell viselniük. Én hiszem és vallom, hogy ha szeretünk egy színt, ami történetesen nincs a palettánkon, akkor nem kell tőle könnyes búcsút vennünk – szerencsére nincs színtípus-kommandó, aki lerángatná rólunk a nem megfelelő árnyalatokat… – és nem is arról szól a színtípusunk ismerete és a tudatos öltözködés, hogy zárjunk ki mindent, ami nem a legjobb számunkra. Ami fontos, hogy ne az arcunk közelében viseljük az adott színt… hanem például így:

NADRÁG ÉS SZOKNYA
Alulra bátran viselheti ezt a színt a többi színtípus is, egyedül azt kell elfogadniuk, hogy nem lesz könnyű kombinálniuk a többi ruhájukkal – az is előfordulhat, hogy pl. csak fehérrel vagy sötétkékkel tudják majd viselni. Ennek tudatában viszont nyugodtan be lehet építeni a ruhatárba.

TÁSKA
Ami a táskákat illeti, minden színtípus számára elég nagy a mozgástér, hiszen ezt a kiegészítőt viszonylag ritkán viseljük az arcunk közelében… 😀 Egy korallszínű táska remekül passzolhat a világosabb szettekhez, de személy szerint egy ütős királykékkel is el tudom képzelni.

CIPŐ
A kiegészítő, ami természetesen nem maradhat ki. Egy korallszínű cipőt bárki bátran beszerezhet, nem fogja sem sápasztani, sem “agyon nyomni” a szín – ellenben szuperül fel tud dobni egy teljesen egyszerű, farmer-póló összeállítást is.  

Képek forrása: Pinterest

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük