Gardróbrendezés

A jó gardrób kerek egészet alkot, amelyben minden darabot magabiztosan viselhetsz, hiszen tudod, hogy jól áll, színeiben, stílusában, fazonban hozzád illő és szinte minden mindennel kombinálható. Ha ilyen a gardróbod, biztos lehetsz benne, hogy nem fogsz vég nélkül, tanácstalanul állni a tömött szekrény előtt azt érezve, hogy nincs mit felvenned. Az ilyen ruhatár kialakítása nem ördöngösség, de tudatosságot igényel.
Ez a szolgáltatás színtípus tanácsadásra épül, hiszen ez elengedhetetlen ahhoz, hogy igazán személyre szabottan tudjunk tervezni. A színtípusod ismeretében megbeszéljük, milyen ruhadarabokra van szükséged ahhoz, hogy a gardróbod igazán praktikus és jól kombinálható legyen, és minden alkalommal magabiztosan nyúlhass a ruháidhoz. A megbeszéltek alapján átnézzük a ruhatáradat, kiválogatjuk azokat a ruhadarabokat és kiegészítőket, amelyeket érdemes megtartanod, vagy éppen megválnod tőlük.
Átbeszéljük, hogy a meglévő ruháid közül mit mivel viselj, hogyan kombináld őket, és tanácsot adok arra vonatkozóan is, hogy milyen darabokat érdemes még beszerezned. Megtervezünk egy alapdarabokból álló bázis ruhatárat, amelyeket a későbbiekben bővíthetsz különlegesebb darabokkal vagy kiegészítőkkel, hogy stílusos és változatos legyen a megjelenésed.

A szolgáltatás ára: 13.000 Ft/óra